Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet, för jag dog.


Fall aldrig in i tankar om förhoppning,

gör aldrig det,

lova mig det.


För när du väl börjat falla,

är det redan för sent,

då kommer marken, kallad "verklighet", skoningslöst döda dig.



Jag vet, för jag dog.




Fri vers av Kape
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-02 21:51



Bookmark and Share


  anapanda
jag förstår fullständigt den här. Älskar den.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape