Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu föll alla murar, nu föll allt försvar. Jag brände alla broar.

Det var jag



inte du.


Alla murar föll


och jag står naken inför sanningen.


Det var jag


inte du.





Fri vers av cocoo
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-17 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cocoo
cocoo