Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårmod

Sorgen har svärtat mitt liv
Svårmod som livnär sig av sorg
Förut pågick en kamp mellan sinnena
Förut så fanns i min kropp ett försvar
Jag är trött
Den trötthet jag känner kan ord ej beskriva
Inte heller det svårmod som sakta förgör mig
Som lejonets käftar brutalt slås igen
Runt halsen på det värnlösa offret
Som gamarna glupskt sliter inälvor ur kroppar
-- Så förtärs jag, så sönderslites jag
Falna icke, o livslåga; snart dör du ut!

(c) ferus, juli 2010




Fri vers av ferus
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-06 23:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klimax;
"Som gamarna glupskt sliter inälsvor ur kroppar
-- Så förtärs jag, så sönderslites jag
Falna icke, o livslåga; snart dör du ut!"

!!! skrivkonst!
2011-06-06

    ej medlem längre
återigen!
you are doing it!
dramatik på hög nivå..
rysningsfaktor..
vad känsla!!!

..bokmärkt. är du.
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

ferus
ferus