Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plågsam insikt

 

 

 

Du fanns alltid där
Jag trodde inte jag
skulle förlora dig
Nu vet jag bättre

 


(c) ferus, oktober 2010




Fri vers av ferus
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-06 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ferus
ferus