Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är mitt dagliga motstånd


november
november
november
tre gånger mörker

hon är mitt dagliga motstånd


Norrtäljevägens vattenfall
av forsande automobiler
bilderna krockar
i höjd med Galoppfältet

målsnöret stryper hästen…


trötta trafikanter halvsover i rökfri kupé
termoskaffe och frallor med jordgubbssylt
gryningsljus
grattis på namnsdagen!

vad har detta med mej att göra?


startklockan ringer kvart i fem på morgonen
byte Borlänge, lunch i Malung
bitter beska, söt sura gäster äter
saltade och osaltade interpunktioner till middag

inga ord inga meningar


släktträdet faller i höststormen
baklänges genom fönsterspegeln
skyskraporna imploderar
som uttorkade äktenskap

mot okänsligheten finns ingen medicin





Fri vers av Fredrik P. VIP
Läst 989 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-12-29 23:39



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Just så kännas november dina ord skapar ett milt raseri , ack om jag sluppe.

"mot okänsligheten finns ingen medicin"

Eva
2009-03-08

  Miss Mod
Så sant, som det är sagt!!
2009-01-03

  aol
mycket bra jag rycktes med
2007-06-24

    ej medlem längre
lite dystert betraktande, men du skapar fina bilder... jag gillar den jättemycket!
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP