Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stålspöken.

 

 

 

 

Stålspöken rostar inte trots

ett dussin hjärnskrynklares "terapier".

 

Hjälplös sjusovare söker ro

i "det okända".

 

Trötta ögon faller långt från

huvudet.

 

Kallsvettigt vaknande till

verkligheten.

 

Otäckt sanning.

Upptäckt sanning.




Fri vers av Kape
Läst 594 gånger
Publicerad 2011-12-17 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape