Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEJ TILL REPUBLIK.


"Vi är landet skick, unik.
" Lagstiftad konstitution.
" Med egen valuta,
" Monarkisk logotyp och en tron.
" Bestående trygghet och tradition.
" Vem dikterar här republik?
" Bäst går vi alla hem till gård,
" Bli en enad multikulturell nation!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-23 22:43



Bookmark and Share


  Svart svan
En inspirerande text, vilken jag inte kunde motstå att tolka utifrån mitt eget perspektiv...
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP