Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poseidon

Molnen är  blå,

Himmelen är grå.

Torrents bryter is broar.

Tårar som strömmar nedför Moln

På himlen klumpar till horisont.

Flöden genom sprickor i bergen Strängar ingår,

Kunglig natt.

Du öppnar armarna

Undra blek måne hänger spikad

Stjärnorna står i kö för att få bort,

Incest för att förhindra från dig på vägen.

Hav och strand.

Virvlande är bada sedan i otukt.

Hästen springer som vinden

Blötlägg vetet kedjan.

Rovfåglar flyger i luften

Hungrig steget direkt i marken.

Red Roses byte Kaktusblomman

Pulserande frukt gömd i sanden för mig.

Black-hedartad vintern är tråkig.

Taggar med blommor av is,

Smälta snö hotar.

Vild som savann lejon,

Hårt du slår.

I väntan på rådjur,

Vad i din fälla/har kommit.

Från höga svarta stjärna sken

Målad i blå fernissa.

Konstmålning framträder,

Woven lysande färger utstrålar universum.

Stolt hon viskar till sig själv,

Jag är i min värld,

Bara lyssnar på sorlet av min hjärtfrekvens.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 1324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-07 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP