Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Mr. Perfection.


Ibland Mamma Svea Haltar.

Mr. Perfektion, Ni talar av egen erfarenhet. – Jag gör ibland spontan polis anmälan inte att jag förväntade mig, eller vile rättegång och domstol, det bara att Ni vet att jag har förtroende i fal att Ni sovrar bland internet register då kan pussla bättre och fela till brått huvud mänen som organiserar brått och har ofta Internationell backgrund. Ofta människorna som agerar är sårbara individer, åldringar i behov av en förmån eller en slant, senildementa eller barn med trasiga familjer förhålande. Inget fel med intern utredning, varning, osv! Men när 75 år åldringar jobbar som informatörer och infiltrerad förberedelse till brått samtidig för egen vigning också bara att har anknytning till någon som är av likasinade orientering och jobar i polisvesende, - Då mamma Svea haltar. Oj, inbäddad skriver jag dikter även till poliser, det är bara att gillar perfektion! /Diana.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-15 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP