Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påbörjat skriva texten den 13 Mars 2012 (visual)


Stjärnskotts och stjärnfall.



Ögonen stora
Som ormamaskar.

Från ljusår stråle,
Ljuset i natten.

Bright, är också stjärnorna.

Venus och Jupiter
följer efter varandra,
i en ”fortnight” date.

Glacieren vackra toppar,
Lockar blicken bort om himlen.

Ett gungade hörs,
Farkosten
Förvandlat till isbit.

Gungningar,
skakningar,
Tappar,
Kontroll höjd.

Universum eller jordens,
Overkliga dunkande dinglande.

Grupp klubbens viskningar.
Blinken, blinkar.
”Bort och dö”!

Av de massa
klarsynta
stjärnorna,
Men du såg
endast,
Den rör sig.
Alltså,
på natten
Som katten.
Hat sam!

Din stjärna faller
nu
det oändliga
perceptuell.

Om, ingen behandling,
Kommer,
Att lukta fotogen.
Eller att fånga färg.
Som meteoriten
sprängs på i 1000/s
bitar.
Framkommit,
från hymlets valv
självmedvetna.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-18 14:13



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
gillar denna..
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP