Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan i själen

Solens strålar,
värmen utanpå,
kylan inuti består.

Förtvivlans strålar,
mörkrets bittra hål,
ångestens hårda famntag.

Med trevande försök,
jord under naglarna,
slungas ner i stupet.

Än en gång.




Fri vers av Yolanda
Läst 577 gånger
Publicerad 2012-04-06 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yolanda
Yolanda