Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och när gud gjorde sin statusuppdatering skrev han följande:


Arvsynden


När alla applåderade mina två lerfigurer
måste det vara något fel, tänkte jag
och skapade lerfigurer ingen applåderade åt.




Fri vers av Jane S VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-22 08:30



Bookmark and Share


    Han som går långsamt i regnet
Fan det är bra, jag vet hur det är
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP