Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar inte mer


Snälla, låt mig slippa
amerikaner
som vill suga av varandra
i min tv.
Jag orkar inte mer.




Fri vers av Jane S VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-16 11:18



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag har kastat ut den där tv-ättmaskinen, rekommenderas starkt för att slippa bleka tankar!
2015-02-04

    Han som går långsamt i regnet
jävligt bra alltså! underbart
2012-10-08

  Anya VIP
*skrattar* Texten är bra och innehåller flera dimensioner.
2012-09-16

  Catharina Edin VIP
hahaha, håller med!
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP