Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självcensuren


Det fanns fan inget ymnighetshorn att ösa ur
bara en kropp, en hjärna med kritiska tankar.
Jag grät när jag såg andras lätta händer,
när jag förstod varför.




Fri vers av Jane S VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-24 19:25



Bookmark and Share


  Ann Bjerknes
Ja, visst...så är det.
Tack!
2012-11-06

  Ceylon
En tyvärr allt för bekant känsla. Nåja, alla har vi våra barriärer.
Bravo!
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP