Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösningen


Vissa, ville söka sig rätt in
mot metafysiken.

Världen räckte inte till.




Fri vers av Jane S VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-16 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sann tanke!
2013-04-23

  flygia
Vissa (individer /i ännu vissare åldersgrupper/, kulturer, epoker, utomjordiskt nyfikna, filosofer /men det är ju självklart/)
ville
bra för oss alla

det här är en mycket fantasieggande tankedikt.
ovanlig.
tack.
2012-12-16

  Larz Gustafsson VIP
Den gör ju inte det om vi vill söka svar och förklaringar.
Svaret finns inte i det inomvärldsliga.
2012-12-16

  Max Poisé VIP
Ibland gapas det för mycket!
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP