Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlöst

 

Sömnen alltför tung
mina ögon sluts
snart faller jag

Ett hastigt påhopp
du slänger dig raklång
över mitt ansikte

du drar i mitt hår
skriker i mitt öra
krälar över min kropp

Luften tar slut
jag vill slänga dig ifrån mig
men ligger kvidande kvar

tårarna bryter fram
impulserna kvävs
jag vill bara få sova

Jag vet, vännen
du kan inte somna
men mamma kan

 




Fri vers av Anna H
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-31 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H