Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold makt

Verkligheten har
Blivit annorlunda
Lik en mögelost
På senaste tiden

En schwarzwaldtårta
I Väst-Berlin
På åttiotalet

Ett blinkande öga
För Makten
Den dolda
Som värker i
Våra sinnen




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-12 06:53



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
ja, den var bra och djup
2013-01-12

  Nanna X
stark dikt. får mig att tänka på Saurons öga.
2013-01-12

  Federico Romano
Den gillade jag, bra ordflyt..
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP