Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Västerås

Hon och jag
Och vägen mot
Västerås
Jag helvrickad
Paula spion
Vad gjorde hon
Egentligen i går
Kväll i den vita
Minibussen

Äntligen har vi
Kommit fram
Till något
Vi sov på
Varsin sobríl
Inatt




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 844 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-23 01:02



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
tycker om denna, väcker mycken nyfikenhet
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP