Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som är... i andra är ... också i dig.


Nietzschiansk felsägning/felhörning

 

 

Den som kämpar mot oljud bör se till att han eller hon inte därvid själv blir ett oljud.  Ty apgrunden kallar på apgrunden.

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Almagrundet
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-24 15:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
man kanske kan spela negativ musik på hög volym? eller föra antiresonemang för full hals i hopp om att annullera?
2013-04-24

    ej medlem längre
Tummen upp
2013-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Hela han var ett enda stort fel. I alla fall i huvudet.
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet