Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholms C

Rusande längs plattformerna
trots klackar och skavsår
Han som springer med henne
vill ha en kyss innan hon går

Hon flämtar, han är inte klok
700 spänn är den väl värd
men spelar det nån roll,
när hon är utan hemfärd?

Han flämtar, han vill hjälpa henne
De kommer aldrig ses igen
är hon ändå oberörd?
det kommer hon att ångra men

Om hon varit rik
skulle hon tagit allt han gav
istället:
en sista blick i tågdörren
och kyssen som aldrig blev av




Fri vers (Prosapoesi) av paris
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-08 17:58



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Vilken fart i ditt språk

Häftiga bilder de liksom studsar
2014-03-17

    ej medlem längre
Att cykla må vara nödvändigt men vad vore livet utan pussar?
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

paris