Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lapptäckshjärta

Reflektionen av pariserhjul dansade i profilen av dina övergivna ögon
Duschen utav ljus över din beckmörka hud inramad i skinande linjer
Natten döljer mitt hjärta, invävt i lapptäcken och stelnade garnnystan
Samma del av mig som erövrat kullen med floder av snö upp till knäna
Underliga språk av ljus och färg som viskar inifrån betongväggarna
Platsen jag tog av mig kedjan som dränkt mig, ett ankare gjort av guld
Sången tvinnad av elfenben jag började att hata, men som du älskade
Bronsstatyn på klippan försvunnen inunder det svartröda segeltyget
Jag vill aldrig ångra livet, jag vill inte att du i slutet glömmer bort mig




Fri vers av Lemon Merchant
Läst 381 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-11 00:18



Bookmark and Share


  ing
så vacker...
2014-10-19

    Bellan25
Helt, helt underbar rakt igenom <3
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant