Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska aldrig vila förrän detta

Ta ett liv, gör det ensam och lämna ett spår jag kan följa
Ta ett liv, gör det tillsammans och bygg en träkoja i hjärtat av skogen
Ta ett liv för att få leva där
Jag ska aldrig vila förrän jag bränner den till grunden
Ta sprit och piller, gör det ensam i skuggan av livet vi levde
Ta sprit och piller, gör det tillsammans och jag ska svälja dalgången jag bor i
Ta spriten och pillren innan någon annan gör det
Jag ska aldrig vila förrän jag tagit emot alla de hot jag förtjänar
Spräng våran plats, gör det ensam och se historien i blåröda lågor
Spräng våran plats, gör det tillsammans och drunkna i glödande aska
Spräng den jävla platsen innan vi står där igen
Jag ska aldrig vila förrän mina ögon stirrat sig svarta

Jag ska aldrig vila förrän jag bryr mig igen
Jag ska aldrig vila förrän allt jag sagt glömts
Jag ska aldrig vila förrän du bryr dig igen
Jag ska aldrig vila förrän allt du sagt glömts
Jag ska aldrig någonsin vila igen efter detta
Jag ska aldrig någonsin vila igen efter detta
Jag ska aldrig vila, eheu fugaces labuntur anni
Jag ska aldrig vila, eheu fugaces labuntur anni
Aldrig vila, memento mori
Aldrig vila, memento mori
Aldrig
Aldrig

Förrän detta
Eheu fugaces labuntur anni
Memento mori




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-17 22:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jävlar! slår, käftsmäll och bra +
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant