Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ledsen att jag log åt dig


Jag är ledsen att jag log åt dig
Ledsen att du redan fallit

Du springer, ramlar och krossas
Efter mig

Du är perfekt för mig
Jag är ledsen för det

Måste vara kall
För jag vill inte ha dig

Jag är ledsen att jag log åt dig
Ledsen att vi redan är kära

Jag måste säga det innan vi brinner upp

Du och jag
Vi kommer aldrig hända

Jag är ledsen att jag kom på det för sent
Jag är ledsen att jag måste lämna dig på marken

Jag är ledsen att jag log åt dig


och gav det en chans




Fri vers av Hecate
Läst 457 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-06 20:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ditt leende gav han solens sken
be aldrig om ursäkt för det

gudinna
2016-08-04

  mike irow
mjuk o grym
fosforescent
doftar välllll,,,
2016-02-08

  Alexander Gustafsson VIP
Been on the receiving end of that om man säger så. Och någonstans så hoppas man ju på att tankarna går så som du beskriver.

Att det var vackert tills de att det krashade och dog.
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Hecate