Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bruten själ

Hans vingar var två avbrutna grenar
Han stod framför ett träd utan en gloria över huvudet
Hans blick var tom och hans händer kalla
Även fast han stod still började löven falla
Han insåg att han inte var en utav alla
Tanken fick honom att sakta förfalla
Pannan värkte och svanskotan skavde
Hans blick blev mörkare och hans händer mindre kalla
Som löven föll , föll hans inre också
Svansen och hornen blev tydligare än hoppet på riktiga vingar

CM~




Fri vers (Fri form) av CorneliaMalva
Läst 554 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-02 22:18



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Levande!
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

CorneliaMalva
CorneliaMalva