Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte den enkla vägen fungerar våga prova den svåra

 

Ibland behövs fula ord
på vår jord
För att få sovande
att hjälpa behövande

Om de brutalt väcks
kanske inte empatin släcks
Så lätt
för det som är rätt

Det är sista stoppet
innan man överger hoppet
För sen tar vansinnet vid
när verkligheten får slut på tid




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-22 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Undrar bara hur många liv som ska offras i tystnaden
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP