Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräsänklingsblues

 

Ensidigt kosthåll
varannan dag paj
eller soppa

Luktsinnet
dumpades
för sextio år sedan
genom rökningen

Bor på en byggarbetsplats
med ett jävla liv från morgon till kväll

Ser en minihyacint som jag
förärar min  dotter

Ensam på täppan
med en fru på
andra sidan jordklotet

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-08 20:25



Bookmark and Share


  walborg
Passar bra med Povels visa nu
2017-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP