Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet världsbäst

Landet världsbäst på att hata sann glädje
(fan vad du ser glad ut)
Landet världsbäst på att förstöra allt som är vackert
(krossa skiten)
Landet världsbäst på att må sämst
(ta ett piller och håll käften)

Jag kan inte skriva poesi längre
(bara gnälla ;)




Fri vers av Jane S VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-28 11:31



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Jag vet inte exakt vad det är för fel på Sverige... Bara ATT det är något fel.
2020-01-20

  juliamaria
Tänkte just samma tankar
2019-12-05

  juliamaria
Tänkte just samma tankar
2019-12-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle inte vilja bo någon annan stans
på jordklotet.
Men jag håller med dig i sak.
2019-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP