Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu faller bomber


Nu faller bomber och allt blir grus
raderar människor, raderar hus
raderar minnen, raderar ljus

Guernica och raseri
En krater i min själ










Fri vers (Fri form) av Jane S VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-15 09:51



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Starkt sammanfattat, behövs egentligen inte utvecklas mer än så.
2022-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP