Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Ynnest

Se på oss!
Är vi inte stolta,
Starka och intelligenta
Flitiga, erfarna och inte minst skickliga

Är det inte vi som ska väljas
Kämpa och bevisa
Att alla höjder vi kan bestiga
Tämja, senare rida

Vi är verken fråga eller svar
Utveckling eller motstånd
Inte heller en men säkert inte många
Fria kan vi flyga utan att ramen nudda

Ännu en skörd som snabbt ska vissna
Vi önskar då snabbt tilldelas arvet som förbestämt
I avliden samstämmighet ska vi skänka
Ynnest åt oss alla




Fri vers av Brom
Läst 105 gånger
Publicerad 2022-06-15 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brom
Brom