Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Skaparklåda 1



Prydnad

Varje vokal
faller från sin himmel
med eller utan fall-
skärm,
de är trumpinnarna
som ger dikten rytm,
tryckpunkterna på versens hud,
och svaret på frågan
hur dikten rör sig

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-01-29 07:58



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
kom att tänka på en darkhalo låt. jag är hans största fan, men klarar inte av hans musik längre faktiskt. hade en fansida om honom förut. jo!

https://www.youtube.com/watch?v=PXxM8gOBmF0

"midnight snowfall" heter den. prova! :)

2024-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP