Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För två månader sen trodde jag att jag visste vad den här var om. Nu har jag ingen aning. Men det är nåt med 8-bits dataspel, utrikespolitik, och japansk kampsport. Tror jag.


F-15 Strike Eagle

Clearly,
we've been had
such joyous fury,
we should have known
it was a fad
a case where we
were coded,
by way of code,
eroded,
by friendly frames
of pure destruction,
while every smiling angel
were on our side
as we wreaked havoc
on acre after acre
of hard-won innocence,
not theirs,
but ours.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-18 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP