Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som barn var jag


Arg i Ullared

Rebell som barn
Instinkt eller ADHD

Orättvisor störde mig
Som barn och stör mig

Ändå så stog jag med hatten
För att jag ville ha en skål

Men allt har en gräns
Frågan är var den går




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-15 19:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vill åka till Ullared.
2023-04-17

    Sefarge VIP
Jaa finurligt livskonstaterande
Vad gränsen går och vad
man tål? Att slippa dra
Kundvagnar i Ullared?
Som jobb var dag
in och ut. ..


2023-04-16

  SatansSon VIP
ddu, denna var riktigt bra. bokmärker



2023-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano