Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista tåget till trancecentralen

Vi vinkade åt varann,
från varsitt tågfönster
såg vi en spegling
av nåt verkligt,
såg nån annan
nån med samma
stygn och sömmar
annan riktning, visst
men samma strömmar
som driver, samma
törst och drömmar
som river,
till varsin himmel
löpte spåren
vi skrek stanna,
himlen är ju där,
åt andra hållet
där jag kom ifrån
står väl du en dag,
ja, vänta där
när världen vänts,
och spåren bänts
ihop.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-04-25 23:43



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
En skickligt komponerad text med flera
möjliga läsningar; ser de också sig själva
i det motsatta tågfönstret?
2023-04-26

  Respons VIP
Ett möjligt förhållande, en möjlig träff den dag då ”världen vänts och spåren vänts ihop”. Du skapar en melodi med många träffsäkra rim.
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP