Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


• Tre-rading 4




Bunden vers av Poeten Salvador VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2024-01-29 12:11



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
jag brukade skriva såna hära
speciellt till min bok
poesidiktlyrik
sen hade jag en bok
som hette ordbajs
skriven på mcdonalds...
men skrev massa per dag
det bara flög ut
var väl inte så hög kvalitet
min mor tycker om (den första)
boken mycket dock...
2024-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP