Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turbo Outrun

Solen silar
genom bladverket,
över asfalten
dansar majackord
med majackord
och nästan,
bara nästan
skymtar tvivlet
genom vågformerna
för kanske,
kanske gav jag
upp mitt race?
kanske vill jag bara
uppnå maxfart nu,
maxfart innan
klockan stannar?




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-04 15:34



Bookmark and Share


  Respons VIP
Våren är brådskans tid för vissa som kryssar mellan majackord och majackord. Kluriga formuleringar!
2023-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP