Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Inledning

Om skrivandet är en vana är det lättare att arbeta med sina dikter. En vana inleds med en signal eller trigger

Är en mugg kaffe en bra inledning på att skriva?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-05-18 10:18



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
sagt förut men...

"talent is a faucet
while it is open
you have to write
inspiration?
a hoax fabricated
by poets for their
self-importance"

- anais nin

kaffe funkade för mig förut
men har slutat med det

choklad gav mig himmelsk
inspiration förut, men har
nästan slutat helt med det.

nästan ingen neuroleptika heller.
och det var främsta inspirationen...
det har fuckat min hjärna...
2024-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP