Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgesång

Hetta i staden
Huvan döljer huvudet
Måltavlan ett barn




Bunden vers (Haiku) av Jane S VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-28 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP