Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misär

Misär
Här

Mitt ibland oss
Ingen människa

Värdigt

Hur
Miss när
Vi när

Det svenska systemet
Myndigheter
Sociala nätverket

@Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-23 01:02



Bookmark and Share


  BenGust VIP

Vi kan inte slå oss för bröstet.
Inget system är perfekt.
Inre och yttre misär
smyger sig på, även här.

2023-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP