Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paraplyväder


solen tog sig en kafferast
och ur molnen kom en skur
ankorna sjöng i dur
hängde upp allt det våta på tork
stod på ett ben som en stork

efter brottats med tekniken
var tämligen nött
ärligt riktigt förbannad och trött
efter dialog med damen i luren
hade jag rena turen
bättre åsikter lufta på kontoret

fick besökstid efter tålamodsprövande
klick på 1 eller 2 eller 3 eller 4
goda råd är verkligen dyra
tar med portföljen anteckningsboken
allt ska upp på bordet






Bunden vers (Rim) av the wildcat VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-08-14 11:27



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
faktiskt rolig
2024-05-20
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP