Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Peter Löv


Esther och vattnet


Hon sparar vatten. Det vatten som sköljt disken ren, det vatten som sipprat ut från stuprören. Hon sparar och fördelar det sedan jämnt och rättvist över det som växer. Hon vårdar tacksamt sina plantor och för det mesta gläds hon över regnets gåvor. Hon möter morgonens daggfyllda gömmor och finner hela jorden i en enda droppe.

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Elaine.S VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-08-17 07:20



Bookmark and Share


  animan VIP
Vatten kan vara nyckfullt. Ibland finns det för lite, ibland kommer det för mycket på en gång. Esther är klok som sparar och är omtänksam och rättvis.
2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP