Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertänksamt stråk


Medan hjärtat sköljs 


i havets rörliga sälta 
som minns alla steg
så svider och skummar
det smärtsamt illa

Ställer fötterna i mötet
med raspiga sandkorn

Ett jag låter sig bli trött
på självets ynkliga försök
att finnas precis så innerligt och
hängivet som det yttersta vill


Det innersta avskrap och 
etsning av det som kan
kallas ett liv och lust är
understimulerat och fattigt
Oskyddat är hjärtat och
det behandlas inte väl



 


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-09-18 09:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ser ett tufft möte framför mig. Jaa hjärtat är sannerligen oskyddat, särskilt i vissa situationer. Du skildrar ett inre skeende suveränt.
2023-09-19

  Koloristen
Helt underbart!
2023-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Mötet.
Förnyelsen.
Omvälvningen.
Det genomgripande.
Djupgående.
2023-09-18

  Marita Ohlquist VIP
En vemodig text om livet. Hoppas att du snart kan fortsätta din färd på stadiga ben.
2023-09-18

  animan VIP
Det är illa när man kan ställa sina fötter på marken som vore de bara ett par resväskor.
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP