Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This Day

Some love,
some strain
some sunny day
with pouring rain,
some sudden girl
with sullen lips
and flaxen hair,
a running mare
some hills you took,
then lost
some bears you shook,
then tossed
some old refrain...
and then just this
vivacious day,
that never, ever,
comes again.




Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-22 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar bilden av att skaka på en björn och kasta iväg den :) Fint om nuet.
2023-10-12

  lodjuret/seglare VIP
'Darkest hour' is now, now and now...
2023-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP