Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Akvarellen

Det milda ljuset

Fångar varje
rörelse i vattnets
spegel

Målar med
utspädd ton
en känslig akvarell

Varsamt böljande
in över sten och vik

När dagen går mot
kväll








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2023-10-01 23:26



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Att stå inför något sådant är magiskt och sinnena njuter. Väl beskrivet .
2023-10-03

    Askanden
även här var det hålligång med dervischer och dans

rörlig akvarell
2023-10-02

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om naturen som en akvarellmålning.
2023-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Gud är konstnären über alles.
2023-10-02

  Kungskobran VIP
Ljuset ljuset alla konstnärers strävan
Underbar fin dikt bokmärkes
2023-10-02

  La Magnólia VIP
Underbart vacker. Din poesi målar en vacker & harmonisk bild.
2023-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP