Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feministisk revolution

Det klämmer i skon
gör revolution
stå på barrikaden
var inte en i raden
När vi fått makten
stampar vi takten
stackars karlar små
då skall ni få




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-10 14:08



Bookmark and Share


    lydriket
matriarkala strukturer
2023-10-18

  Marita Ohlquist VIP
Utvecklingen måste ske på rätt sätt
att förtrycka männen känns inte rätt.
2023-10-11

    Lena Söderkvist VIP
Fast en del karlar är ju med på feministnoterna förstås... De "små" karlarna är förstås de trångsynta exemplaren. Man kan också tolka den här uppmaningen som ett utfall av ironi om man vill det. Eller bara en replik, rätt och slätt (ser att du har valt drama/dialog som genre).
2023-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP