Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


je ne regrette nien


Tidsresan

Tiden går
hjärtat slår
år efter år
allt känns som igår
men jag fäller ingen tår
när jag äntligen slutet når




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-24 21:56



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Bra filosofi där, livet blir vad man gör det till (oftast), så varför gråta.
2023-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP