Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag räknar helikoptrar



Jag räknar helikoptrar på natthimlen medans cigarettröken slingrar sig upp i atmosfären och får det till fem stycken. Jag funderar över vad de gör. Det händer inte ofta, men ibland kommer det en formation av tre helikoptrar och flyger över huset. Militäriskt positionerade, men utan att jag ska kunna se färgen på dem när himlen är alltför mörk. Inte ens ljusföroreningarna når upp dit, men det måste ju innebära att något är i görningen?

Idag vilar jag på vardagsrumsgolvet. Något som min bättre hälft ogillar, men kroppen är trött efter att ha varit igång i flera dagar. Jag klarade inte av att vara vaken mer än några minuter innan jag landade huvudet på soffkudden igen.

Grannarna skrämmer mig inte lika mycket längre. Måhända medicinens effekt?

Måhända har jag äntrat en lugn period?

Jag räknar helikoptrarna, men jag är inte övertygad om att det är mig de observerar just nu.




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-04 04:04



Bookmark and Share


  Koloristen
Din återkomst här är glädjande.
2023-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP