Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilsmässa

Ett hem som spricker upp
sätts under lupp




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-11-04 10:40



Bookmark and Share


  Margit Grell VIP
Mycket bra formulerat.
2023-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
2023-11-06

    Lena Söderkvist VIP
Ja, huvaligen, så det kan bli när bon skall delas, lika hemskt som vid arvstvister. Snärtfyllt skrivet.
2023-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP