Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vintern

Hoppas att vintern blir kall och klar
och att all snön blir kvar




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-11-08 10:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa en vinter med snö och några minusgrader är den bästa.
2023-11-09

    Ohemulen VIP
Ja visst vore det härligt! Kort och koncist:-)
2023-11-08

  Margit Grell VIP
Så här blir det fint!
2023-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Önsketänkande om den kommande vintern, bara att vänta och hoppas.
2023-11-08

    Music mind VIP
Ja, en vit vinter med både gott och ont. Man kan ju inte få det ena utan det andra.
2023-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP