Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåljus och rödljus


Det blåa neonljuset sväljer nattmörkret.Lämnar mig med en längtan efter dagsljus. Någonstans i fjärran surrar en helikopter medans en ambulans röda ljusen och ljud tar över gatan utanför.

Dagen försvann i en otillräcklig sömn efter sjukhusbesöket som om allt bara hade runnit ur mig.

Tilliten till de som värnar om min mentala kapacitet darrar i sinnet.

Jag lägger mig på den mosaikliknande vardagsrumsmattan och drar ett täcke utan påslakan över mig medans den svarta filuren tittar ner på mig från soffan.

Det enda jag önskar är att denna dagen och den kommande natten skall komma till en ände och att jag ska få vakna upp och ta livet samman igen.




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-09 09:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin inlevelse med en strimma hopp
2023-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP