Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hamlets svar till sin betjänt när han frågar, ”vad läser du min prins” ,”ord ord alla dessa ord”.


Ord ord alla dessa ord

När stillheten är nådd
växer själen
ord läggs till ord
De lyfter som musik
i livets katedral
ekar mellan väggarna
sipprar in i varje vrå
omöjlig att undkomma




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-11-29 14:51



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Ord i stor mängd skulle kunna skapa oro när de tränger sig på men du har lyckats fånga en känsla av ro och harmoni. Tycker mycket om tanken att "orden lyfter som musik" och " tränger in i varje vrå". Mycket fint!
2023-12-04

    Lena Söderkvist VIP
När tankar tränger på. Bra metafor för ensamhetens kreativitet.
2023-11-30

  Öknens Ros VIP
En "himmelsk" upplevelse.
2023-11-30

  Blomma-Stjärna VIP
låter skönt; associerar till att läsa en bra roman, i lugn o ro
2023-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlad text om lugn, ro och harmoni.
2023-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP